Search
 

Avondmenu (ma-vr)

Van maandag- tot vrijdagavond kan je ook ’s avonds bij ons terecht voor een heerlijk diner. Onze kaart staat boordevol verrassende gerechten die gemaakt zijn met lokale ingrediënten.

De keuken met avondmenu start op om 17:00.
Je kan binnenwandelen of reserveren tot 20:00.
De bar sluit rond 22:00-23:00

De avonden starten op vanaf 17 november 2025

Small bites

Padron pepers - parmezaan
8

kleine groene peperjes geroosterd in de oven met vers geraspte parmezaan on top

Spicy feta brulee - nacho's
10

licht pittig opgeklopte feta die wordt afgebrand

Burrata - gepofte honingtomaat
10

fluweelzachte mozzarella met een romig hart, afgewerkt met een zoete touch

Pastrami - mango - koriander
13

dun gesneden, gekruid en gerookt rundsvlees afgewerkt met een oosterse combinatie

Gerookte zalm - brioche
14

getoast brioche brood met gerookte zalm en gember

Main course

Papardelle - gesauteerde spinazie - scamorza - amandel
26

verse pasta met romige spinazie en met de hand gerolde rokerige mozzarella

Taco pulled pork - cheddar - tomatensalsa (pittig)
26

de taco’s en pulled pork worden ondergedompeld in een mexicaanse vleesbouillon (biria), erna gebakken op de plaat en cheesy afgewerkt

Steaming rice - traaggegaard buikspek - broccolini - gember - pinda
29

dit is azie in je bord met rijst die gekookt wordt met kurkuma en gember en afgewerkt met oosters gelakt buikspek dat eerst 24u heeft gegaard

Chicken & eggplant meatballs - tomaten ragu - aardappel
28

verrassend sappige meatballs met een vleugje komijn en een volle tomatensaus

Crispy polenta - gerookte forel - citroenboter
28

traditioneel italiaans maar dan goudbruin gebakken en vergezeld van smeuige forel, groene gebakken groentjes en citroenboter

Lokerse geitenkaas - geroosterde biet - peer - quinoa
25

lokaal gemaakte geitenkaas met z’n besties: biet, peer en een kruidenslaatje dat is afgewerkt met een zoete dressing

Dessert

Brownie - peer - bourbon room
9
Millefeuille - mascarpone - framboos
10,5
Sorbet van passievrucht - banaan - zoute karamel
10,5
Chocoladezoen (per stuk)
3

Wij proberen onze ingrediënten zoveel mogelijk te halen bij boeren dichtbij ons. Zo kunnen we samenwerken met andere kleine ondernemers en jou de
beste kwaliteit garanderen want een product met liefde gemaakt, dat proef je sowieso.

Eitjes van Heidi’s hoeve eieren (Pittem) 🌿 Vlees van Hoeveslagerij De Vierklaver (Lokeren)
Zuivel van de Gentse Zuivelhoeve (Gent) 🌿Groenten en fruit van ‘T Groenselof en De Kromme Boom (Lokeren en Oostakker) Champignons De Smet
(Waregem) 🌿Kombucha van Ferm (Gent) 🌿 Zuurdesembrood van Smørbrød (Gent) 🌿 Koffie en thee van Or Coffee Roasters (Wetteren) 🌿 ..

Brunch is always a good idea